U zoekt …

Uw bedrijf heeft, net als andere metaal- en maritieme bedrijven, behoefte aan instroom van jongeren. Goed opgeleide vakmannen en –vrouwen waarmee u de continuïteit van uw bedrijf kunt waarborgen. 

… wij vinden!

Metalent is een samenwerkingsverband van bedrijven voor bedrijven. Wij willen de instroom van jongeren in de metaal- en de maritieme sector bevorderen. Metalent onderhoudt om die reden al jarenlang intensieve contacten met bedrijven, bedrijfsvakscholen en het beroepsonderwijs (vmbo, mbo en hbo) om de aansluiting tussen bedrijfsleven en onderwijs in beide sectoren te verbeteren.

Door actieve werving en gedegen selectie van deze jongeren en het volgen van potentiële kandidaten, beschikt Metalent over een omvangrijke opleidingspool op mbo- en hbo niveau. Talentvolle en gemotiveerde jongeren die we via BBL-opleidingen en duale hbo-opleidingstrajecten opleiden tot de beste vakkrachten voor uw sector. Wij hebben de kennis, ervaring en de contacten; wij weten welke jongeren u zoekt.

Vakmensen van de toekomst

Om uw bedrijf te voorzien van de beste jonge vakkrachten, biedt Metalent de kandidaten naast BBL- en duale hbo-trajecten ook  extra mogelijkheden en kansen om zich succesvol te ontwikkelen. Zowel vakinhoudelijk maar ook als persoon, worden ze door ons uitgedaagd en gecoacht en leren ze hun grenzen te verleggen. We werken intensief aan hun ontwikkeling zodat u straks de vakman of –vrouw van de toekomst kunt verwelkomen in uw bedrijf.

Metalent − een initiatief van DM-groep − is een samenwerkingsverband van en voor bedrijven in de metaal en de maritieme sector. Onze formule ‘van bedrijven – voor bedrijven’ werkt al meer dan 50 jaar. Metalent is er voor de CAO’s metalektro, metaal en techniek.

Bekijk het overzicht van onze huidige leerbedrijven 

Download hier meer informatie over wat Metalent voor uw bedrijf kan betekenen.