Over streaMetalent

WAAROM EEN OPLEIDING VIA STREAMETALENT?

Regionale bedrijfsvakschool voor de metaal en industrie in Schiedam

Een gratis MBO-beroepsopleiding in combinatie met een betaalde leerwerkbaan in de techniek? Dàt kan heel goed in de bedrijfsvakschool streaMetalent Schiedam, een nieuw initiatief voor de regionale arbeidsmarkt in de techniek. streaMetalent is een samenwerking tussen Metalent en Stream Opleidingen.

Bij streaMetalent worden nog echt vakmensen opgeleid. De kracht zit hem daarbij in de eenvoud, het combineren van theorie en praktijk! Leren en werken combineren is voor schoolverlaters van het VMBO meestal de beste route voor een MBO-vakopleiding. Deze gecombineerde route wordt duaal genoemd maar is beter bekend als BBL-opleiding. Het bijzondere aan deze vakopleiding is dat je gemiddeld drie dagen werkt in het leerbedrijf en de andere twee dagen bij streaMetalent in de bedrijfsvakschool voor praktijktraining en theorielessen.

Een dergelijke vakopleiding sluit heel goed aan bij wat de bedrijven vragen en waar jij behoefte aan hebt. De dynamiek in de bedrijfsvakschool zorgt er ook voor dat je al heel snel in aanraking komt met echte machines, gereedschappen en apparatuur. En als jij en het leerbedrijf het beide nodig hebben om bij de start intensief getraind te worden in bepaalde vakvaardigheden, dan blijft je gewoon voor een langere periode fulltime in de bedrijfsvakschool. Ben jij op zoek naar een MBO-vervolgopleiding in de techniek? Zie jij baangarantie wel zitten, meld je dan snel aan!

Yes, ik meld me aan!

Meer informatie? Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Of wil je meteen je talent gaan ontdekken? De eerste stap naar jouw toekomst in de metaal begint met een telefoontje (0180-645455) of een mailtje info@streaMetalent.nl.

Meld je direct aan via ons sollicitatieformulier!

Aanmelden