De leukste opleidingen in de metaal!

Op zoek naar de leukste opleidingen en stages in de metaal? Dan ben je bij Metalent aan het juiste adres! Wij werken samen met metaalbedrijven, bedrijfsvakscholen, praktijkopleidingscentra en ROC’s. Hierdoor bieden wij je de beste opleidingsmogelijkheden en talloze uitdagende leerwerk- en stageplekken bij metaalbedrijven in de regio Zuid-Holland Zuid en omstreken.

nieuwe_samenwerken

Leren, werken én geld verdienen
Solliciteer je bij Metalent voor een leerwerkplek of een stage, dan solliciteer je bij maar liefst meer dan 150 bedrijven tegelijk. Wedden dat jouw droombaan er ook tussen zit? Tijdens je hele opleiding ben je bij ons in dienst. Je gaat dus meteen geld verdienen!

Zekerheid, veiligheid en duidelijkheid
Gaat er iets mis bij je leerwerkbedrijf? Een faillissement bijvoorbeeld, of een bezuinigingsronde waardoor er geen plek meer voor je is. Geen paniek! Wij kennen de metaalsector als geen ander en weten altijd weer een bedrijf te vinden dat bij je past. En omdat je bij ons in dienst bent, gaat je salaris gewoon door, ook als je even geen leerwerkplek hebt. Via Metalent ben je altijd verzekerd van een leerwerkplek én een inkomen.

Altijd zeker van een baan
Wat je tijdens het leerwerktraject leert uit je studieboeken en op de bedrijfsvakschool, breng je op je leerwerkplek meteen in de praktijk. Je ontwikkelt je talent, groeit in je vak én hebt na je diploma meteen een uitdagende baan. Want als jij je opleiding succesvol afrondt, ligt er bij je leerwerkbedrijf een contract op je te wachten.

Klinkt mooi, maar wat kost dat allemaal?
Helemaal niets! Nou ja, wel jouw inzet natuurlijk, maar verder betaalt Metalent al je opleidings- en reiskosten. Volg je een leerwerktraject (BBL) via Metalent, dan betalen wij ook je werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen én natuurlijk je salaris!

De metaal heeft toekomst!
Banen zijn er genoeg in de metaal, want technische vakmensen zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Jij bent straks de vakman/-vrouw waar de metaal om staat te springen: goed opgeleid, flexibel, communicatief en zelfstandig. Wil je jouw talent nog verder ontwikkelen? Dan biedt Metalent je allerlei vervolgopleiding (mbo-niveau 3 of 4 en hbo-niveau) en aanvullende cursussen.