Metaalbranche alleen voor jongens? Dacht het niet!

Ben je klaar met je (v)mbo-opleiding en droom je van een toekomst in de metaalbewerking, machinebouw, scheepsbouw, mechatronica of verspaning? Misschien baal je van je huidige opleiding en wil je switchen naar de metaal? Ben je op zoek naar een leerwerkplek of stage? Of wil je  overstappen van een BOL naar een BBL-traject? Stop met zoeken: want dan is Metalent op zoek naar jou!

Ben je het liefst met je handen bezig en wil je niet teveel tijd op school doorbrengen? Dan is een BBL-traject via Metalent wat voor jou! Je leert, werkt én verdient geld.

Volg je een BOL-opleiding, dan helpt Metalent met het vinden van een leerzame stage. Maar misschien volg je wel een BOL-traject omdat je zelf geen leerwerkbedrijf kon vinden. Of omdat je liever eerst nog fulltime naar school gaat, maar later wel wilt overstappen naar een BBL-opleiding. Metalent gaat dan alvast voor je op zoek naar jouw ideale leerwerkplek. Hebben we die gevonden? Dan stap je via ons heel makkelijk over van je BOL- naar een BBL-traject.

voor_wie_jongen_meisje