VR-3D gastlessen

Metalent gaat met Virtual Reality 3D naar de scholen

Met ingang van het nieuwe schooljaar gebruikt Metalent een innovatieve 3D-applicatie tijdens haar gastlessen om leerlingen te enthousiasmeren en nog beter te informeren over een mooie toekomst en loopbaan in de metaalsector. Middels VR 3D laat Metalent de leerlingen, maar ook hun ouders, zien wat de mogelijkheden zijn voor een opleiding en beroep in de metaalsector. De leerlingen stappen virtueel een bedrijf binnen en volgen zo het totale proces van klantvraag tot eindproduct in de wereld van de metaal. Nadrukkelijk bedoeld voor de verspaning, maar de constructie en machinebouw komt ook in 3D aan bod.

Deze 3D-reis is onderdeel van de gastlessen, voorlichting en promotionele activiteiten van Metalent voor alle bedrijven in de metaalsector. Met VR 3D verbetert de beeldvorming van de leerling waardoor de verwachtingen van de leerling beter aansluiten bij de praktijk. Hierdoor wordt het beroep en de branche aantrekkelijker (onbekend maakt onbemind tenslotte).

Het voordeel voor bedrijven is: meer leerlingen en minder uitval verderop in het traject, omdat de leerling op voorhand al beter weet wat het vak eigenlijk inhoudt.

Yes, ik meld me aan!

Meer informatie? Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Of wil je meteen je talent gaan ontdekken? De eerste stap naar jouw toekomst in de metaal begint met een telefoontje (0180-645455) of een mailtje info@metalent.nl.

Meld je direct aan via ons sollicitatieformulier!

Aanmelden