VR-3D gastlessen

Metalent gaat met Virtual Reality 3D naar de scholen

Met ingang van het nieuwe schooljaar gebruikt Metalent een innovatieve 3D-applicatie tijdens haar gastlessen om jou te enthousiasmeren en nog beter te informeren over een mooie toekomst en loopbaan in de metaalsector. Middels VR 3D laat Metalent jullie, maar ook jullie ouders, zien wat de mogelijkheden zijn voor een opleiding en beroep in de metaalsector. Je stapt virtueel een bedrijf binnen en volgt zo het totale proces van klantvraag tot eindproduct in de wereld van de metaal. Nadrukkelijk bedoeld voor de verspaning, maar de constructie en machinebouw komt ook in 3D aan bod.

Met VR 3D verbetert jullie beeldvorming waardoor je verwachtingen beter aansluiten bij de praktijk. Hierdoor wordt het beroep en de branche aantrekkelijker (onbekend maakt onbemind tenslotte). Deze 3D-reis is onderdeel van de gastlessen, voorlichting en promotionele activiteiten die Metalent verzorgt om een beter beeld neer te zetten van de metaaltechniek en jullie te enthousiasmeren voor de techniek!

Geïnteresseerd? Wijs je school / decaan op deze mogelijkheid!

Yes, ik meld me aan!

Meer informatie? Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Of wil je meteen je talent gaan ontdekken? De eerste stap naar jouw toekomst in de metaal begint met een telefoontje (0180-645455) of een mailtje info@metalent.nl.

Meld je direct aan via ons sollicitatieformulier!

Aanmelden