Metalent biedt talentvolle en gemotiveerde hbo’ers een aantal kennisintensieve trajecten in de maritieme en metaalsector. Via interessante duale opleidingen, stages, afstudeertrajecten en traineeships krijg je alle kans om waardevolle kennis en praktijkervaring op te doen bij interessante bedrijven. Met onze begeleiding en coaching ontwikkel jij je tot de vakman/-vrouw waar de sector om staat te springen.

 

Welke opleidingen?
Metalent biedt de volgende duale praktijkgerichte hbo-opleidingen:

Twee- of vierjarig traject
Zowel in het eerste als het derde jaar van je hbo-opleiding is het mogelijk om via Metalent een duaal traject in te gaan. In overleg kijken we welk traject het best bij jou past en gaan we op zoek naar een stage of werkplek bij een bedrijf waar je optimaal de kans krijgt jouw talenten te ontwikkelen.

Hoe ziet je week eruit?
Binnen onze duale hbo-opleidingen ga je twee dagen per week naar school en werk je drie dagen bij een bedrijf van jouw keuze aan uitdagende projecten. Zo maak je kennis met het interessante en vooral ook diverse karakter van de maritieme of metaalsector en krijg je alle kans om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen.

Waar leidt Metalent op?
Metalent biedt opleidingen aan de Avans Hogeschool Breda, Hogeschool Rotterdam en de Haagse Hogeschool en biedt opleidingsplaatsen bij verschillende maritieme en metaalbedrijven.