Samen met een groot aantal bedrijven biedt Metalent je de kans op een spetterende start van je carrière in de metaal- of maritieme sector. Via ons doe je waardevolle kennis en praktijkervaring op binnen interessante duale opleidingstrajecten. Naast je studie werk je mee aan uitdagende projecten en help je bij het ontwikkelen van interessante producten. Aan het einde van je opleiding gloort aan de horizon een succesvolle carrière, want via Metalent ben je altijd verzekerd van een baan.

nieuwe_samenwerken

Duale opleidingen, stages, afstudeertrajecten en traineeships
Speciaal voor hbo’ers heeft Metalent een aantal kennisintensieve trajecten in de maritieme en metaalsector ontwikkeld. Interessante stages, duale opleidingen, afstudeertrajecten en traineeships waarin je alle ruimte krijgt om je persoonlijke kwaliteiten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten.

Waardevolle praktijkervaring
Je maakt via onze opleidingstrajecten uitgebreid kennis met de beroepspraktijk, kunt je theoretische kennis direct in de praktijk toepassen en oefent je praktische vaardigheden dagelijks op hoog niveau.

Trajecten op maat
De duale opleidingstrajecten zijn verschillend in opzet. Afhankelijk van je eigen interesses en ambities kun je kiezen uit verschillende bedrijven en functies waarin je bijdraagt aan prestigieuze technische innovaties en indrukwekkende projecten met mondiale uitstraling. Voordat je start, maak je kennis met een aantal van deze bedrijven. Daarna kies je zelf waar jouw duale traject gaat beginnen.

Leren, werken én geld verdienen
Vanaf het moment dat je bij ons een opleiding start, kom je in dienst van Metalent. Wij betalen je opleiding  én salaris, zorgen voor een duale opleidingsplek en bieden optimale ondersteuning.

Begeleiding
Tijdens de opleidingstrajecten word je zowel vakinhoudelijk maar ook als persoon uitgedaagd en gecoacht en leer je om je grenzen te verleggen. Daarbij word je intensief begeleid en  ondersteund door een persoonlijke Metalent-consulent. Samen werken we  intensief aan jouw ontwikkeling en ben je straks startklaar voor een glansrijke carrière.

Altijd een baan
Diploma behaald? Dan kan je carrière meteen beginnen! Want na het succesvol afronden van je duale opleiding via Metalent, ligt er bij je opleidingsbedrijf een contract voor je klaar. Jouw carrière maakt straks een vliegende start!