Carrière maken in de maritieme en metaalsector!

Studeer je Scheepsbouwkunde Maritieme Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek  of Integrale Veiligheidskunde?  Op zoek naar de beste carrièremogelijkheden in de maritieme of metaalsector? En wil je tijdens je studie meewerken aan uitdagende projecten en prestigieuze technische innovaties? Dan ben je bij Metalent aan het juiste adres!

Metalent staat open voor iedereen, ongeacht afkomst, geloof, geslacht of leeftijd etc. Zonder enig onderscheid. Wij zitten in een kleurrijke branche en hebben een grote staat van dienst als het gaat om het vinden van duurzaam werk voor vakmensen. Daarnaast vinden wij jouw veiligheid op het werk heel belangrijk. We zijn dan ook VCU gecertificeerd en zorgen dat je voor de uitvoering van risicovol werk goed opgeleid en gekwalificeerd bent.

Door intensieve samenwerking met ruim 100 maritieme en metaalbedrijven biedt Metalent je de kans waardevolle praktijkervaring op te doen via leerrijke duale opleidingen, stages, afstudeertrajecten en traineeships. Je maakt kennis met de beroepspraktijk, brengt theoretische kennis direct in de praktijk en oefent je praktische vaardigheden dagelijks op hoog niveau.

Waarom werken in een maritiem of metaalbedrijf?

  • Je werkt in een innovatief en breed georiënteerd bedrijf.
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met gevarieerde werkzaamheden.
  • Je bent betrokken bij het complete bedrijfsproces (van ontwerp tot en met uitvoering).
  • Je draagt bij aan de verbetering en vernieuwing van technische processen en producten.
  • Je doet ervaring en kennis op binnen een zeer breed gebied en je ontwikkelt je dus multidisciplinair.

Nooit een saai moment
De maritieme en metaalsector zijn enerverende werelden waarin talloze uitdagende carrièremogelijkheden op je liggen te wachten. Sectoren waarin je bijdraagt aan interessante technische innovaties en indrukwekkende projecten met mondiale uitstraling. En – niet onbelangrijk – sectoren die staan te springen om duaal opgeleide hbo’ers zoals jij!