max

Max – Elektrotechniek

Op de werkvloer leer ik mijn vak pas echt!

Als klein kind probeerde ik al zelf computers te bouwen. Ik wist dan ook al heel vroeg dat ik Elektrotechniek wilde gaan studeren. Alles wat ik nu tijdens mijn studie leer, kan ik via Metalent meteen in de praktijk brengen bij de tofste bedrijven. Daar op de werkvloer leer ik mijn vak pas écht!

joni

Joni – Werktuigbouwkunde

Ken je The London Eye? Daar heb ik aan meegewerkt!

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om allerlei machines en apparaten te ontwerpen én produceren. Dankzij mijn duale studie via Metalent heb ik ook veel leerzame praktijkervaring opgedaan. Voor sommige projecten mocht ik zelfs mee naar het buitenland. Ken je The London Eye bijvoorbeeld? Daar heb ik aan meegewerkt! Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik een toffe baan als product engineer bij mijn afstudeerbedrijf.

stef

Stef – Werktuigbouwkunde

Ik wil van iedere technische tekening een meesterwerk maken!

Werktuigbouwkunde is een ontzettend creatief vak, waarin je zowel met je hoofd als met je handen werkt. Aan ieder product of proces ligt een gedetailleerd plan ten grondslag. Hoe zorg je dat iets werkt, makkelijk en veilig te bedienen is én een mooi design heeft? Ik ben gek op dat gepuzzel!

sylvester

Sylvester – Integrale Veiligheidskunde

Dat Ajax-Feyenoord zonder noemenswaardige incidenten verliep, was mede mijn verdienste.

Het in kaart brengen van veiligheidsproblemen rondom risicowedstrijden en het opstellen van veiligheidsadviezen is een topbaan voor mij als voetbalfan. Er komt enorm veel bij kijken en je hebt veel verantwoordelijkheid. Mijn eerste saaie dag moet ik nog meemaken!

lotte

Lotte – Scheepsbouwkunde Maritieme Techniek

Hoeveel gewicht kunnen ankers hebben? Dat onderzocht ik!

Tijdens mijn studie leer ik eeuwenoude scheepsbouwtradities te combineren met moderne, geavanceerde technologieën – zo interessant! De Nederlandse scheepswerven behoren tot de wereldtop, het is geweldig om daar praktijkervaring op te kunnen doen.