Op zoek naar mbo-vervolgopleiding op niveau 2, 3 of 4?

Kun je advies gebruiken over welke opleidingen mogelijk zijn in de techniek? Dit is je kans!

Meld je aan via telefoon (0180-645 455), mail (info@metalent.nl), whatsapp (06-3023 0462) of klik op de aanmeldknop. De eerste stap naar jouw toekomst in de techniek begint hier!

METAALTECHNIEK, HOE GAAF IS DAT?!

Luxe jachten, (onderdelen van) motoren en scooters, windmolens, bruggen en hijskranen komen allemaal van jouw hand. Zie je het al voor je? Hoe gaaf is dat?!  

VIDEO

Vrijblijvend (video)gesprek? Of een exclusieve rondleiding in de bedrijfsvakschool?

Scholen zijn in verband met het coronavirus gesloten en open dagen zijn afgelast of alleen digitaal... En wat nu? Veel informatie kun je online vinden, maar je wilt vast ook zien waar je terecht komt en sfeer proeven?!


(Video)gesprek

Wil je meer informatie over leren en werken in de (metaal)techniek en welke opleidingen daarbij horen? En wat Metalent voor je doet tijdens de opleiding? Wij maken daarom graag een afspraak met jou én je ouders/verzorgers om jullie in een vrijblijvend (video)gesprek (via MS-Teams) alles te vertellen over jouw mogelijkheden en direct al jullie vragen te beantwoorden. 


Onze consulenten hebben op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20:00 uur ingepland voor voorlichtingsgesprekken via MS-Teams, samen met je ouders/verzorgers. Willen jullie liever overdag naar ons kantoor komen óf op een bedrijfsvakschool sfeerproeven en zien met welke machines je tijdens de opleiding gaat werken? Het is állemaal mogelijk, maar meld je wel van tevoren aan, zodat we genoeg tijd voor je kunnen reserveren met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. En kun je op deze dagen niet, dan kijken we samen naar een ander geschikt moment.


Rondleiding bedrijfsvakschool

Je kunt ook kiezen voor een rondleiding, samen met je ouders/verzorgers, in een van de twee bedrijfsvakscholen waar de technische praktijklessen plaatsvinden. Tijdens deze rondleiding laat onze consulent jullie kennismaken met jouw toekomstige leerwerkomgeving en vertelt ondertussen over jouw mogelijkheden als BBL'er in de techniek en met welke bedrijven wij samenwerken. En hebben jullie vragen? Dan stel je die toch gelijk!  


De rondleidingen in de Duurzaamheidsfabriek (Dordrecht) zijn nog gepland op: 19 mei en 16 juni. De rondleidingen bij de bedrijfsvakschool in Rotterdam zullen nog ingepland worden.


Meld je dus aan! Dit kan via telefoon (0180-645 455), mail (info@metalent.nl), whatsapp (06-3023 0462) of klik op de aanmeldknop:

De eerste stap naar jouw toekomst in de techniek begint hier

Metalent is jouw talentontwikkelaar!

Heb jij gevoel voor techniek, lijkt het leren lezen van werktekeningen je wat? Wil jij graag met metaal en (computergestuurde) machines werken? Vind je het leuk om allerlei producten te maken volgens nauwkeurige opdrachten? Dan past metaaltechniek bij jou! De metaalbranche is volop aan het ontwikkelen en heeft grote behoefte aan toekomstige vaklieden zoals jij! Wil je betaald werken, leren en een praktijkgerichte training? Dan is de BBL+ opleidingsvariant van Metalent jouw volgende stap! 


Hoe weet je welke opleiding het best aansluit bij jouw talent? Wij helpen je bij het vinden van de opleiding die bij je past. Ook gaan we op zoek naar een leerwerkplek waar jij het naar je zin hebt. Een plek waar je jouw talent kunt ontdekken én ontwikkelen! Meer informatie?

Rens Nagtzaam, Carin Duifs, Chad Kambeitz, Ruud Hoogsteder en Karin van Vegchelen


0180-64 54 55 | info@metalent.nl | Stationsweg 78, 2991 CM Barendrecht