Op zoek naar een mbo-vervolgopleiding op niveau 2, 3 of 4?

Kun je advies gebruiken over werken en leren in de techniek? Dit is je kans!


De eerste stap naar jouw toekomst in de techniek begint hier!

METALENT: JOUW TALENTONTWIKKELAAR IN DE (METAAL)TECHNIEK!

Luxe jachten, (onderdelen van) motoren en scooters, windmolens, bruggen en hijskranen komen allemaal van jouw hand. Zie je het al voor je? Hoe gaaf is dat?!  

Heb jij gevoel voor techniek, lijkt het leren lezen van werktekeningen je wat? Wil jij graag met metaal en (computergestuurde) machines werken? Vind je het leuk om allerlei producten te maken volgens nauwkeurige opdrachten? Dan past metaaltechniek bij jou! De metaalbranche is volop aan het ontwikkelen en heeft grote behoefte aan toekomstige vaklieden zoals jij! Wil je betaald werken, leren én een praktijkgerichte training? Dan is de opleidingsvariant van Metalent (bbl+) jouw volgende stap!


Hoe weet je welke opleiding het best aansluit bij jouw talent? Wij helpen je bij het vinden van de opleiding die bij je past. Ook gaan we op zoek naar een leerwerkplek waar jij het naar je zin hebt. Een plek waar je jouw talent kunt ontdekken én ontwikkelen!

Vrijblijvend opleidingsadviesgesprek

Door het coronavirus is alles anders gelopen dit schooljaar. Scholen waren gesloten en open dagen afgelast of alleen digitaal... Misschien heb je gewacht tot na je diplomering? Of dacht je te gaan werken, maar wil je toch ook verder leren? De inschrijving voor de meeste scholen is inmiddels gesloten. Via Metalent kun je nog steeds inschrijven voor een mbo-opleiding 2021/2022, maar je moet snel zijn!


Opleidingsadviesgesprek

Wil je meer informatie over leren en werken in de (metaal)techniek en welke opleidingen daarbij horen? En wat Metalent voor je doet tijdens de opleiding? Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek om je alles te vertellen over jouw mogelijkheden en direct al je vragen te beantwoorden. Uiteraard zijn ook jouw ouders/verzorgers welkom bij dit gesprek op ons kantoor in Barendrecht. Graag zelfs! 


Talentscan

Om goed te kunnen beoordelen of een opleiding/richting bij jou past, vragen wij je om vóór de afspraak een online AMN Talentscan in te vullen. Je ontvangt hiervoor van ons een inlog. Deze talentscan meet je capaciteiten en persoonlijkheid en is bijvoorbeeld van belang om de juiste opleiding én het juiste leerbedrijf bij jou te zoeken. Alles om het beste in jou naar boven te halen!

De eerste stap naar jouw toekomst in de techniek begint hier!

Aanpak en voordelen bbl+ Metalent

Wil je meer weten over de aanpak en voordelen van Metalent? Waarom je direct een mooi salaris verdient tijdens je opleiding (die ook nog eens betaald wordt!) en bij welke bedrijven wij je kunnen voorstellen als bbl'er? Lees dan hier verder.

Interviews leerlingen

Wil je weten wat constructietechniek, precisietechniek of service en onderhoud inhoudt? En uit welke welke bbl-opleidingen je kunt kiezen? SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsopleiding Bedrijfsleven) heeft leerlingen (en leermeesters) van allerlei opleidingen geïnterviewd over wat zij vinden van hun praktijkopleiding. Bekijk hier de clips over de opleidingen in de (metaal)techniek.  

Rens Nagtzaam (manager), Carin Duifs (frontoffice medewerker), Chad Kambeitz (consulent/opleidingsadviseur), 

Ruud Hoogsteder (consulent/opleidingsadviseur) en Karin van Vegchelen (administratief medewerker)


0180 645 455 | 06 3023 0462 | info@metalent.nl | Stationsweg 78, 2991 CM Barendrecht