Metaaltechniek, hoe gaaf is dat?!

Op zoek naar een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4?

Wil je meer informatie over leren en werken in de (metaal)techniek en welke opleidingen op mbo-niveau daarbij horen? En wat Metalent voor je doet tijdens de opleiding? Veel informatie kun je online vinden, maar je wilt vast ook zien waar je terecht komt, sfeer proeven en kennismaken met onze consulenten, praktijkbegeleiders, leerlingen én leerbedrijven?! 


Je bent op vrijdag 4 februari (14:00 - 20:00 u) en zaterdag 5 februari (10:00 - 14:00 u), samen met je ouders/verzorgers, van harte welkom in onze nieuwe MTEC+ bedrijfsvakschool in Schiedam: dé locatie waar de technische praktijklessen plaatsvinden voor de vakopleidingen:

  • Precisietechniek/verspanen 
  • Constructie- en plaatwerktechnieken 
  • Lastechnieken
  • Mechatronica 
  • Monteur service & onderhoud


Maak een afspraak!

Meld je aan via de oranje button, dan kunnen onze opleidingsadviseurs je een gerichte rondleiding geven en heb je meer tijd om vragen te stellen. Uiteraard nemen we de geldende RIVM-richtlijnen in acht. 


Ben je verhinderd tijdens de open dagen? Meld je dan toch aan. We nemen contact met je op voor een afspraak op een ander moment.

De eerste stap naar jouw toekomst in de (metaal)techniek begint hier!

METALENT: JOUW TALENTONTWIKKELAAR IN DE (METAAL)TECHNIEK!

Luxe jachten, motoren, windmolens, bruggen en machines komen allemaal van jouw hand. Zie je het al voor je? Hoe gaaf is dat?! 

Heb jij gevoel voor techniek, lijkt het leren lezen van werktekeningen je wat? Wil jij graag met metaal en (computergestuurde) machines werken? Vind je het leuk om allerlei producten te maken volgens nauwkeurige opdrachten? Dan past metaaltechniek bij jou! De metaalbranche is volop aan het ontwikkelen en heeft grote behoefte aan toekomstige vaklieden zoals jij! Wil je betaald werken, leren én een praktijkgerichte training? Dan is de opleidingsvariant van Metalent (bbl+) jouw volgende stap!


Hoe weet je welke opleiding het best aansluit bij jouw talent? Wij helpen je bij het vinden van de opleiding die bij je past. Ook gaan we op zoek naar een leerwerkplek waar jij het naar je zin hebt. Een plek waar je jouw talent kunt ontdekken én ontwikkelen!

Vrijblijvend opleidingsadviesgesprek

Wil je meer informatie over leren en werken in de (metaal)techniek en welke opleidingen op mbo-niveau daarbij horen? En wat Metalent voor je doet tijdens de opleiding? 


Opleidingsadviesgesprek

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek om je alles te vertellen over jouw mogelijkheden en direct al je vragen te beantwoorden. Uiteraard gebeurt dit corona-proof en zijn ook jouw ouders/verzorgers welkom bij dit gesprek. Graag zelfs! We kunnen afspreken op ons kantoor in Barendrecht, in onze nieuwe bedrijfsvakschool MTEC+ in Schiedam of op het Da Vinci-college in Dordrecht. Waar jullie voorkeur naar uit gaat. 


Talentscan

Om goed te kunnen beoordelen of een opleiding/richting bij jou past, vragen wij je om vóór de afspraak een online AMN Talentscan in te vullen. Je ontvangt hiervoor van ons een inlog. Deze talentscan meet je capaciteiten en persoonlijkheid en is bijvoorbeeld van belang om de juiste opleiding én het juiste leerbedrijf bij jou te zoeken.


Alles om het beste in jou naar boven te halen!

Aanpak en voordelen bbl+ Metalent

Wil je meer weten over de aanpak en voordelen van Metalent? Waarom je direct een mooi salaris verdient tijdens je opleiding (die ook nog eens betaald wordt!) en bij welke bedrijven wij je kunnen voorstellen als bbl'er? Lees dan hier verder.

Interviews leerlingen

Wil je weten wat metaaltechniek, precisietechniek, service en onderhoud of mechatronica inhoudt? En uit welke welke bbl-opleidingen je kunt kiezen? SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsopleiding Bedrijfsleven) heeft leerlingen (en hun leermeesters) van allerlei opleidingen geïnterviewd over wat zij vinden van hun praktijkopleiding. Bekijk hier de clips.  

Het team van MTEC+ en Metalent

Rens Nagtzaam (manager), Carin Duifs (frontoffice medewerker), Chad Kambeitz (consulent/ opleidingsadviseur), Ruud Hoogsteder (consulent/opleidingsadviseur) en Karin van Vegchelen (administratief medewerker)

Stationspoort, Stationsweg 78-d, 2991 CM Barendrecht

ONS-gebouw, Van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam